Grafik für Domaine Courbis : La Sabarotte 2011 in Millesima Deutschland
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Domaine Courbis : La Sabarotte 2011

Rhone-Tal - Cornas - Rot - 14° Domaine Courbis Domaine Courbis 2011 F725/11
  • Parker : 94

Rhone-Tal Jahrgang 2011 fruchtig und rauchig

Die Cuvée La Sabarotte 2011 aus dem Hause Courbis in der Appellation Cornas präsentiert sich in einer sehr dunklen, granatroten Robe. Die Nase ist kräftig und verführerisch. Sie ist geprägt von reifen, dunklen Früchten und rauchigen Vanillearomen. Im Mund ist dieser La Sabarotte 2011 komplex mit kräftigen und vollen Tanninen neben Aromen von Cassis, Pfeffer und Lakritze. Der Abgang ist weich und würzig.

Wine Advocate-Parker :
Seeing the most new oak of the lineup and spending upwards of 18 months in 100% new French oak, the 2011 Cornas La Sabarotte is also the richest, most decadent, and concentrated of the three single vineyards. Exhibiting terrific aromas and flavors of black raspberry, licorice, roasted meats, barbecue and forest floor, this full-bodied 2011 has a blockbuster texture, no hard edges and ample underlying structure that's partially concealed by all of the fruit. It will have an easy 12-15 years of longevity and should not be missed!
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Rhone-Tal Jahrgang 2011 fruchtig und rauchig

Die Cuvée La Sabarotte 2011 aus dem Hause Courbis in der Appellation Cornas präsentiert sich in einer sehr dunklen, granatroten Robe. Die Nase ist kräftig und verführerisch. Sie ist geprägt von reifen, dunklen Früchten und rauchigen Vanillearomen. Im Mund ist dieser La Sabarotte 2011 komplex mit kräftigen und vollen Tanninen neben Aromen von Cassis, Pfeffer und Lakritze. Der Abgang ist weich und würzig.

Wine Advocate-Parker :
Seeing the most new oak of the lineup and spending upwards of 18 months in 100% new French oak, the 2011 Cornas La Sabarotte is also the richest, most decadent, and concentrated of the three single vineyards. Exhibiting terrific aromas and flavors of black raspberry, licorice, roasted meats, barbecue and forest floor, this full-bodied 2011 has a blockbuster texture, no hard edges and ample underlying structure that's partially concealed by all of the fruit. It will have an easy 12-15 years of longevity and should not be missed!
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